No, az orvosnál találtam a www.kanlux.hu lapot.
Azért ezt mert itt volt szerintem olyan moduláris kalapsínre rakható dolgot ami neked kellhet és még akár szép is lehet.
Itt megkeresed hogy moduláris mágneskapcsolók akkor KMC 20-11 szerintem egy záró és egy bontó érintkezővel rendelkezik
VAn olyan hogy kmc 63-04 vagy 63-40 az egyik 4 bontó mágneskapcsoló a másik megy 4 zárós egység.
Kellenek ugye nyomógombok záróak meg bontóak no meg egy olyan amin van záró is meg bontó is amit ki lehet alakítani kétváltós nyomógombból.
HA van otthon robusztus mágneskapcsoló a kért érintkezőkkel barmi lehet ami van es a lehetőségek megengedik. Hova kell, hány fázis, mennyi lehetőség van a helyre ... stb stb ...
Ez az egy kétérintkezős relés lehetne akár kisebb is ha mondjuk törpefeszültségről menne az áramkör de akkor kellhet bele trafó is mondjuk 24V-os de akkor a mágneskapcsolónak és a relének a tekercsének is 24V-osnak kell lennie.
Mielőtt esetleg rendeltek innen van akárhonnan, fel kellene hívni őket hogy kedves eladó úr jól értem-e a kmc 20-11 az egy záró egy bontó és mehet rá 230V 10A ugye ...
Mielőtt esetleg rendeltek innen van akárhonnan, fel kellene hívni őket hogy kedves eladó úr melyik az a mágneskapcsoló a fenti kettő közül aminek záródó érintkezői vannak ...
Most figyelem hogy a mágneskapcsoló 3 fázis esetén picit necces mert van 3 fázis egy nulla és kell egy 5. záródó érintkező is.
Beszélj a megrendelővel hogy hány fázis es amit rajzoltam ha az logikailag érthető az a működési modell elegendő-e ...