Nem csévélődött fel a biztonsági öv automatikusan kioldás után. 2x cserélték garanciában.
A csomagtér teleszkóp nem emelte fel a csomagtér ajtót, 2x cserélték gariban.
A hátsó ajtó nehezen záródott. Mondtam, kenjék meg a zsanért. Alig tudtam lebeszélni őket arról, hogy kicseréljék gariban. Cserélni akarták, mert a munkafelvevő szerint nem olyan az érzete mint a szalonban álló új autón... A fene se fogja ezért otthagyni az autót és megszervezni a logisztikát oviba, munkahelyre, ha megkenve is jó - mert én nem éreztem, hogy kenés után gond lenne vele.
Mindezt egy olyan autón, ami a kínálat legalján van kb.
2x romlottak el ezek a cuccok, de talán még mindig jobb, ha 2x elromlik de cserélik, mintha 1x romlik el és akkor sem cserélik.
Egészen konkrétan ezt nekem nem mesélte valaki, hanem én intéztem személyesen.
Arról pedig még nem is tettem említést, hogy a nagyságos fauvé konszernnél egy Superb1 esetében méltányosságból kedvezményt adtak volna a tolató radar szenzorra ha gari idő után elromlik, míg nekem az O2-nél ez nem járt, mert az "csak" egy Octavia. Nem kamu, láttam a "nagy könyvet" ahol le volt írva a márkaszervizek részére, milyen méltányossági dolgok járnak egy Superb tulajnak és ott volt a tolatóradar szenzor.