forgione1 Creative Commons License 2018.05.15 0 0 12

Ha a lakás minden ablaka azonos irányba néz, annyit tehetsz, hogy akkor szellőztetsz amikor az alattad lévő csukva tartja vagy valami extrém szél fúj.

Esetleg a lépcsőházon át, ha annak vannak nyitható ablakai.

 

Máskülönben én lakógyűlésen vagy olyan helyzetben ahol többen látják és hallják megajándékoznám szappannal és tisztító szerekkel hogy ezeket használja, minthogy a retekből adódó bűzt illatosítókkal nyomja el.

 

Napi útvonalamba esik egy olyan új építésű társasház, ahol a garázsok az épület alatt helyezkednek el. Az ottani garázsban makika állandóan buherál valamit. Garázs telis tele háztartási gépekkel, ő maga pedig szájmaszkban fest, szerel, csiszol stb. Nyilván a környék fekete fusizója. Elképzelheted, hogy felette lakó közvetlenül arcba kapja az összes felszálló festékszagot, port, zajt. Láttam bent PB gázpalackot is, ami társházban eleve tiltott.  Szóval akár még fel is robbanthatja.

 

De mindezt még tovább tudta überelni, ugyanis legutóbb éppen kint ült a garázsa előtt, szintén szájmaszkban egy nagyobb műanyag edényben lögybölt valamit. Amikor megcsapta az orrom a tömény sav maró szaga. Pedig tőle legalább 15 méterre bringáztam el. Nyilván NYÁK lapot maratott. Szegény felette lakó szomszéd......

 

Békés ember vagyok, de az ilyen köcsögöt már régen nyakon csaptam volna, úgy hogy a másikat a flasztertől kapja. Majd elmondanám, hogy végszükségben cselekedtem elhárítva a közvetlen közveszély forrást :-)  

Előzmény: motor mz (11)