shami Creative Commons License 2018.05.13 0 0 15030

Kedves Mindenki!

 

A nadapi, szűk körű találkozón a megjelentekkel megállapodtunk, hogy visszaállítjuk a Magyar Maserati Club formális tagságát, valamint, hogy a további tagsok toborzása és a márkával való szorosabb együttműködés érdekében felveszem a kapcsolatot a Wallis Maseratival.

 

Az utóbbi megtörtént, Nagy F. Béla üzletágvezetővel sikerült találkoznom és örömmel vettem, hogy nyitott volt az együttműködésre.  Abban maradtunk, hogy kis lépésekben haladunk, elsőnek egy rövid ismertetőt küldök a klubról, valamint egy belépési nyilatkozatot.  Kölcsönösen megjelentetjük honlapjainkon a másik linkjét (ehhez persze újra kell éleszteni a weblapunkat).  Közösen összeállítunk egy éves programot néhány előre tervezett találkozóval, amelyben lehet a Maserati Wallis által szervezett esemény.

 

A Clubot illetően a legsürgősebb feladat a tagsági viszony megújítása.  Ehhez kérem szépen egy rövid e-mailben, telefonon, sms-ben jelezzétek nekem a szándékot és küldök nyilatkozatot.  Ha tudtok valaki, aki érdeklődne, szívesen küldök annak is.  Javaslom a tagdíjfizetés visszaállítását, mértéke havi 1000 Ft, évi 12 000 Ft lenne.  A tagdíjből közös rendezvényeinket lehetne szponzorálni, cluibos pólót stb. csináltatni  -  ez Tőletek függ.

 

Elérhetőségeim:  Horváth Attila,  horvatha@hdkft.hu, 30 9494 364

 

ÜDV!!