Sziasztok!
Valaki talán tud valami megnyugtató választ adni hogy mikor ér véget a szenvedésem. :(
Már több mint egy hónapja, a párommal töltött együttlét után, kicsit viszkető érzést éreztem a makkom! Sajnos 1-2 nap múlva elég csúnya tünetekkel elkezdtem kezelgetni itthon. Canesten, Pimafucort, kamillás mosás, de pár nap után be kellett látnom hogy ez nem javul. Elmentem hát az Sztk-ba a bőr és nemibetegngondozóba. A doktornő Balatinist diagnosztizált! Írt rá baneocin-t, és szextilalom. Két hét kezelés után visszamentem mert nem voltam még tünetmentes, de azért egész szépen hejrekött. Megvizsgált, és írt egy másik kenőcsöt: Travocort-ot!
Nos ezt is használtam 2 hétig (szex még mindig semmi), majd visszamentem, mert szerintem stagnált az állapotom, de ekkor már egy másik doki volt, aki közölte velem hogy ezek már csak maradványtünetek, szóval vége a kúrának, gyógyult vagyok!
Mondanom sem kell mennyire megörültem, bár voltak fenntartásaim, mert érzi azt az ember fia hogy nem olyan még a "kishaver". Nos hazamentem boldogan, és mikor ha nem ekkor a páromnak épp akkor jött meg! No de jó feleséghez méltóan, tudta hogy egy hónapot nem hagytam ki mióta serdültem :D , kézzel segített rajtam! Az érzés egy hónap után leírhatatlan, de ez nem ide tartozik :)
Szóval megvolt a vulkánkitörés és már éreztem hogy ebből baj lesz! Hát lett is! Rögtön bepirosodott az egész makk, illetve fityma rész, pedig gondolhatjátok hogy egy hónap kihagyás után nem kellett rajta órákat dolgozni.
Szóval bepirosodtunk, másnap pedig olyan szinten gyulladt be, hogy überelte az előtte lévő állapotot! Na gondoltam visszatérek sos-be valamelyik krémhez, mert péntek du már nem tudok hová menni. Nos a rosz még rosszabb lett! Másik krém, attól is! Azaz én azt hittem hogy a krémektől, de valószínű, csak akkor érte el a csúcsát a gyulladás erőssége. Mindegy! Inkább abbahagytam, és gondoltam míg nem jutok el orvoshoz addig max kamilla! Úgy voltam vele hogy inkább mostmár valami maszekhez megyek, mert nem bíztam már az Sztk-ba. El is mentem egy magánrendelésre, ahol azt mondta az dr nő, hogy használjam továbbra is a két krémet felváltva, plusz írt valami gyógyszert, amit heti egy szemmel kell szedni!
A lenyeg hogy ennek már pár napja, és nem látok javulást! Iszonyat gyulladt, most már ha bír éri is fáj, alig tudom hátrahúzni a fitymát, lángol, nedvedzik az egész!
Mellékelt képen a jelenlegi állapot. Pár napja úgy nézett ki hogy egy horrorfilmbe beillet volna. Hámlott, és ez olyan látvány volt, amit nem szeretnék többé látni!
Szóval ha valaki járt már hasonló cipőben, írjon valamit, mert már nagyon el vagyok keseredve! :(