ötfelezős Creative Commons License 2018.05.09 -1 2 85984

Azonnal hagyd ott azt az iskolát. Miért is ne lehetne állandó terhelést feltételezve először megmérni az áramot, majd a feszültséget? Ami a terhelés hőfokfüggését és a hálózati feszültség változásait illeti, az pont belefér ebbe a 20 %-ba. Követeld, hogy tanítsanak meg mérni.

Holnap kérdezd meg tőlük, tudták-e a röhögés előtt, hogy érintésvédelmi célműszerek is működnek így? Például az ÉVÉ-UNIVERZÁL, az is csak feszültséget mér. Most már röhöghetnek. Magukon.

Belinkeltem egy szakszerű mérési módszert a földelésre. 

Tévedsz, nem linkeltél be szakszerű módszert. Én magam már vagy 15 villanyszaklapbeli cikkhez írtam helyesbítést. Ehhez is, de hogy miért nem látszik, azt a lábjegyzetben írom meg. A cikkíró által említett régebbi, de érvényes magyar szabvány szerint ugyanis a nálunk szokásos kisfeszültségű hálózatnál a hálózatot (ellenföldelőnek) felhasználva ajánlatos mérni, erről meg egy szó sincs a cikkben.

miért van így elengedve szőrmentén

Hol van elengedve? Itt ugyan nincs. Itt csak te hadoválsz össze-vissza, mint a széljárás, ugyanarra fogod rá egyszer azt, hogy feleslegesen bonyolult, egyszer azt, hogy ijesztően leegyszerűsített.

A villanyszaklapos hozzászólások: Először volt a honlapon hozzászólási lehetőség, mint más fórumokon, meg lehetett adni nevet, honlapot, emailcímet,. Aztán ez egyszercsak eltűnt. Akkor írtam a Facebookos lehetőségről. A következő honlapváltoztatáskor ezek egy része eltűnt. Utána regisztráltam, mert úgy hozzá lehetett szólni. Már nem lehet belépni, azok a fajta hozzászólások is eltűntek. :D

Előzmény: Mutual Friend (85979)