ovisista2b Creative Commons License 2018.05.07 0 0 14117

Ja?!? És bocs! Történelmileg épp azért jöttek Létre a Szabályozandási Kísrletek, mert magukban, mint a Gyermeknek is sokszor, csak úgy kottyan épp az agya és olyasmiket "művel", amik kárt okoznak és épp a Prevenciók, hogy ne "szabaduljanak el az indulatok" és nehogy indulatoskodások tömgemészárlásokba fuljanak a vendettákkal és egyéb reakciós tébolyló dühöngésektől -- ezzel védi a lassan Eszmélkedő "fél-állatiság" azt, hogy elhagyván lassacskán az ösztöniségeket, hogy ne rossz hajlamok alakuljanak ki, hanem a Boldogságok-Csúcsoztaos Harmóniák és kipottyantan netán Belőlük a visszakapsztkodtandás!

 

DE ha Múltakat akarnánk konzerválgatni csak paranoid vádaskodással, hogy ki milyen "állat" volnhat, ha nincs Nevelődése, ha nincs a Szabályzók Ismerete és be is Tartani azokat Tudása, nos akkor a téboly maga nyilván kiirtítatja maga-magát, vagy nem?!?

 

Mert Jókodni Lehet egymásból következhetően -- Előttünk a Csillagos Ég!

 

Ám rabolni-gyilkolni csak addig volhat, míg akad kit-mit, utána már csak a magány maga-magát szüntetheti!

 

Ezért szoktak a gyilkosok is néha levegőt venni úgy mondd a mészárlásaik közben, hogy írmagját hagyják a Jóknak hogy legyen mindig miket pusztíthatni, ugye?!?

Előzmény: ovisista2b (14116)