tibi7601
2018.05.06
|
|
0 1
192
|
Hola!Mivel Gomera fővárosában eddig csak átszálltam egyik buszról a másikra,a tegnapi napot San Sebastian de La Gomerára szántam.Reggel a 8 órási busszal indultam Valle Gran Reyből a fővárosba, fél 10-kor érkeztem.Az úti könyvekből azt olvastam,hogy a fővárosban igazából semmi látnivaló nincs,ezért aztán sokalltam az ott töltendő 6 órát,mivel a busz 15:30-kor ment vissza Valle Gran Rey-be. (((ment délbe is,de az az idő meg kevés lett volna))) Szóval megérkeztem,a buszpályaudvar alatti piacon szét néztem,ittam egy kávét,ettem egy isteni finom mangós süteményt (((kecskesajt,gyümölcsök,házisütemények,sült csírke...stb minden van))) és elindultam a városba,le-fel a zegzugos utcákba.Azt kell hogy mondjam a 6 órahossza,szinte észrevétlenül szaladt el.Jó volt ott sétálni,megállni csak nézni ki a fejemből,a faerkélyes mindenféle színben pompázó házak,a macskaköves utcák,a kikötő,a hegyek körbe,az emberek.......azt vettem észre,hogy le vagyok lassulva,felvettem a város ritmusát. Jó volt ott lenni! :-) |
|