cezet_IS Creative Commons License 2018.05.02 0 0 221808

A képek sokat segítenek, köszi! :D :-P

Na, viccet félretéve, akkor valóban nem ezüst, viszont ilyen halvány sárgásat hol sikerült "kevertetned"? :)

 

Más.

A korábbi témák margójára:

 

- ü.a. cső. Szar a szaglásom, az allergia miatt most még szarabb, de nem tudtam nem észrevenni, hogy baszottul benzinszag van hazafelé a kocsiban.

A bűnös. Gates. 3 éve cseréltem. Igen, az ott konkrétan folyik. Miután megmozgattam. Előtte "csak" csöpögött.

 

Ideiglenes megoldásnak visszavágtam, ráhúztam, jó. De, még mindig büdös. Most a másik vége folyik, mert megmozgattam. Príma áru. Délután autósbolt, aztán csere, jövő héten meg veszek gyárit a szalonban, remélem van tekercsben és vágnak belőle.

 

- volt szó a garanciáról is. Így néz ki a szintén kb. 3 éve cserélt, márkaszervizben vett gyári szívókönyök...

  

 

  Egy év után is így nézett ki, jeleztem a Leieréknél. Azt mondták vigyem oda a kocsit, megnézik nem szerelési hiba okozza-e a problémát (öööö.....), ha nem és anyaghiba, akkor gariban csere, de a munkadíjat ki kell fizetnem. Aha.

Nem az E30-cal járok 70km-re dolgozni, hanem társakkal, dízellel, pályán. Oda benzinezni pénz. Ha csak fél órát számol fel, már többe van az egész buli, mint a könyök volt. Anno 8-ért adták. Fent hagytam, falschot nem szív. Még. Az eredetit meg anno vmi hülye késztetés kapcsán elraktam, sokkal merevebb, mit ez, de egy repedés nincs rajta. Következőnek az megy vissza. És bízom benne, hogy a benzincső jó lesz gyáriban...

Előzmény: petrolhead (221807)