ysu Creative Commons License 2018.04.29 0 0 490

Nem állítom, hogy nincs igazad, de azt gondolom, hogy Te sem tudod pontosabban, vajon Magdinak mekkora szerepe volt az említett dalokban, mint én. Az érintetteken kívül más nem tudja. Annyit tudunk csak, hogy az Aprócska Bluest ő szerezte és ott a hangszerelés jött kívülről. Én is úgy sejtem, hogy a többinél ennél több is, de hogy mennyi...

Én sem tartom zeneszerzőnek Magdit, ettől függetlenül fenntartom, hogy azok a dalok, amikben társszerzőként benne van, többségükben semmivel sem rosszabbak, mint a többi, ezt a legutóbbit is beleértve. 

 

Tudom, sokan mondják, hogy az utóbbi évek dalai nem olyan színvonalasak, de én két éve az Arénában realizáltam véglegesen, hogy a repertoárból - a Presser dalok mellett - ezek emelkednek ki számomra a leginkább, egytől egyig (akkoriban: Szerelem, Nánáná, Nélküled, Április, Tejút). Iszonyatosan jó énekelni őket, együtt a tömeggel. Az érzésbe talán beletartozik, hogy mivel a rádió sokat játssza őket, a Youtube-on magas nézettségük van a klipeknek, nagyon sok ember ismeri ezeket, míg Magdi más számait kevésbé, és a tombolás, ami ezeket a dalokat kíséri, alakíthatta az én tetszésemet is. Mindenesetre sokkal jobban szeretem ezeket, mint a Gabrielt, a Tárd ki a Szívedet, a Bolondok hajóját (azt Hobo és Magdi előadásában szeretem) vagy a Szabadulj elt. 

Előzmény: TonyBrasco (489)