tibi7601
2018.04.29
|
|
0 2
190
|
Hola! Tegnap La Gomera déli részén túráztam. Valle Gran Reyből busszal lementem a repülőtérig,ott szét néztem,aztán elindultam gyalog Playa de Santiagoig,onnan tovább Tecináig,ott bepofátlankodtam egy golfpályára,körbejártam,fotóztam,már épp kifelé tartottam mikor egy őr megkérdezte mit csinálok,mert oda nem lehet csak úgy besétálni.Hát én besétáltam,egy hídon kellett átmenni,azt sem tudtam,hogy oda megyek. :-) Elnézést kértem és miután mindent láttam távoztam.Csak kifelé láttam,hogy belépő 10 euro és golf autókkal lehet a pályát körbe járni,vezetővel.Mikor kifelé jöttem,akkor már kezdtek az "urak" golfozni,és egy csoport indult befelé parknézésre.Megspóroltam 10 eurot. Ha arra jártok valamilyen módon érdemes a pályán szét nézni,mert gyönyörű a növényzet. Tecinából aztán gyalog indultam vissza és mivel Valle Gran Reybe csak 1 busz megy reggel,1 este ((Teneriféről érkező-induló géphez van igazítva a busz)) időm még volt bőven ,így elgyalogoltam Alejroig és ott szálltam a Valle Gran Reybe tartó buszra. Kb. 20 km gyaloglás,tűző napon,hegynek fel,kimerítő volt,de csodálatos volt. Ma pihenés az óceánparton. Adios. |
|