lxt Creative Commons License 2018.04.27 0 0 1

Az épület feltételezetten alagsori, információs szekciójában elhelyezett rövid (velős, ráutaló) ismertetése a problémának, gondolatébresztő lehet.

 

Egyébiránt, minimum felmerül a kérdés: miért van szükség folyamatosan elnyomni a lakás, illetve a lakásban lakók szagát – leszámítva azt az egy helyiséget. (Most nem élek annak lehetőségével, hogy részletezzem a lehetséges, nyilvánvaló okokat.)

De, ha már a lakáson belül is (mindezektől függetlenül), folyamatosan egy kertészetben, vagy (némi jó szándékkal) a természetben akarjuk 'érezni' magunkat - megteremtve annak (is) hamis illúzióját -, akkor arra ott vannak a természetes fűszerek őrleményei, vagy egy-két citrom, narancs héja…

 

Off

Adnék is tanácsot az okos otthonok okos tervezőinek (és a felfutóban lévő piac minden haszonélvezőjének), miként tudnának még több, rendszeres jövedelemhez jutni.

Okos illato(sító)k?

Néhány vegyítésre alkalmas aromát kombinálva, az elektromos illatosítóknál alig bonyolultabb/költségesebb, természetesen programozható és/vagy távvezérelhető módon, alkalomhoz/napszakhoz megfelelő illatot lehetne rendelni a lakásnak – ha kell, helyiségenként eltérőket.

Na ugye!:-)

 

On

Hogy lenne (és e perctől van) rá igény, afelől (sajnos) semmi kétségem.