Dan_G Creative Commons License 2018.04.27 0 0 527

Sziasztok. A Csigavér egy bűnszervezet.

 

Senkinek sem javaslom. Iparágat építenek az emberek szívatására, és lehúzására. Igazából csak ezrével veszik fel a hallgatókat és indítják el a képzéseket, és szerintem a tanfolyam díjakból szépen meg is élnek.

 

A következő dolgok miatt mindenképpen kerülendők:

 

1, A beiratkozásnál már eleve közlik veled, hogy van A út és B út. Az A út az, hogy mivel nincs oktatójuk, így nagyjából a vezetés része a dolognak 6-12 hónap. B opció, magasabb óradíjjal vezetsz és akkor egy hónapon belül kezdhetsz is vezetni a Kresz vizsgát követően.

Alapvetően semmi probléma nincsen azzal, hogy kétféle szoláltatást különböztetnek meg más árszabással, csakhogy az ő esetükben amiről szó van, hogy a normál szolgáltatást árazzák túl, és a standard ár egy kommunista rezsim beli ügyintézésre vonatkozik. Ez kb olyan, mint hogy most bemész az okmányirodába, és azt mondanák, hogy az útlevél expressz készítése egy hónap és plusz 50 000 Ft, a standard meg 6 hónap.

 

2, A fentiek közül egyik sem biztos, hogy valaha is teljesülni fog. A tanfolyam elvégzése után közlik veled, hogy mivel kevés a vizsgabiztos, így 8-10 hét!!!!! mire tudsz menni Kreszre.

Ez önmagában is irreális, de ami ez után jön, az teljesen nonszensz. Vizsgára jelentkezés után 4 héttel még csak időpontot sem tudtak kijelölni!!! Azaz még azt sem tudták megmondani, hogy a majd egyszer 8-10 hétre rá való vizsgaidőpont mikor is lesz.

Mivel telefonon soha de soha nem lehet őket elérni, így természetesen személyesen kell bemenni utána járni a dolgoknak. Amikor bementem, az ügyintéző kb szó nélkül nyúlt a kis fiókjába es adta vissza a Kresz díjat, tudta pontosan o is, hogy miről van szó...

 

3, Az igazi meglepetés csak ezután jött. Átiratkoztam egy másik iskolába, ahol láss csodát Kreszre való jelentkezés után 3. héten már lehet is menni vizsgázni. Nem 4-5 hét mire kiderül az időpont és onnantól még 8-10 hét, összesen 3 hét. Mivel már így is iszonyúan sok időt elbasztam a Csigavér inkompetenciájából kifolyólag, azt gondoltam innen már sínen lesznek a dolgok. Tévedtem. Az iskolának le kell jelenteni a hallgatókat az Nemzeti Közlekedési Hatóságnak (ami mellesleg a szocializmus egyik utolsó bástyája Magyarországon, de erről majd legközelebb), hogy elvégezték a tanfolyamot és mehetnek vizsgázni. Nos, hát kiderült, hogy semmilyen nyoma nincsen annak, hogy a csigavérnél a tanfolyamot elvégeztem, azaz az iskola kb 4 hónap alatt még csak le sem jelenti a hallgatóit. 

 

Összességében jelenleg ott tartok, hogy kifizettem egy x összeget, amiért nem kaptam semmit, eltelt 4 hónap, nincs nyoma a képzésemnek, és nem mehetek vizsgázni.

 

A Csigavér mint említettem csak ontja a hallgatókat, minden héten minden nap tömve a termek, mindenkitől beszedik a pénzeket, majd elkezdik késleltetni minden erejükkel az előre meneteledet mivel nincs emberük/ kedvük/ energiájuk veled foglalkozni.