Egy dolgot tegyünk hozzá: Szeptemberben párom közölte, hogy nem kér több kemo-t, mert a "kezeléstől" kb ugyanabba az állapotba került, mint most volt. Tarthatatlan. Ezután jött egy több hónapos jó állapot, sárkányfűvel.
Most viszont az orvosok közölték, semmit nem tudnak tenni, nem tud mit felírni, kemot sem, akkor sem ha beleegyezne, mert a tudomány ismert állása szerint erre már semmit nem tud adni. Sugarazni se, kemo se, génterápia se, ha nem lett volna annyira rosszul, talán hormont kapott volna, remélve, eláll a hasvíz, de az 5-6 hét múlva hat, nem lett volna rá idő.
Mi nem valami helyett választottuk, hanem ha már nincs más, miért ne?
Én elmennék azért a dokihoz, hogy "nézze má' meg, doktornő, ez most mi?" De nem tudom, mit tudna válaszolni erre.
Sajnos technikai okok miatt nem írhatok le mindent, maradjunk annyiban, hogy lényegében CBD olaj.
(igen, nyomja mellé a GNM meg agykontroll dolgokat is, de attól én csak ideges leszek, szóval arról nem beszélek. Az bullshit. Ez nem, ez akkor is igazolt és kutatott tény, ha megpróbálják sokan elmismásolni. Nem kevés rákkutató foglalkozik évtizedek óta vele, már itthon is, de leginkább külföldön.)
És mivel itt erősen ellenzett a sárkányfüvezés, én sem jövök ezzel minden nap.
lehet olvasgatni, https://orvosikannabisz.com
Ja, és NEM, nem Kannaway a maga baromságaival, 10x áron megvenni ugyanazt, hogy a hálózatot fenntartsa. Hogy ők az egyetlen, az igaz, a jó, és igaz hogy 1/10-1/20 hatóanyag van benne, de az övék akkor is hatásosabb :D
Magyar kutató: https://orvosikannabisz.com/orvosok-tanacsa/akar-eleteket-menthetunk-horvath-jozsef-rakkutato-az-orvosi-kannabisz-hatasairol-es-tevhitekrol/
Ő maga is így beszél, mielőtt valaki olvasás nélkül nekiesne az írásomnak:
"A napokban megjelent rólad több cikk is, amiben azt írták, hogy egy kislány életét mentetted meg a CBD segítségével. Erről mit kell tudnunk? Igaz, hogy a CBD gyógyítja a rákot?
Sajnálatos módon a szenzációhajhász oldalak átveszik a Facebookos oldalamon megosztott beszámolóimat, ami nem is lenne gond, ha nem adnának neki olyan címeket, ami nem fedi a valóságot. Az agydaganatos kislány esetében 3 hónapos alkalmazás után a korábbi MRI felvételen látható daganat valóban eltűnt. Azt azonban szögezzük le, hogy a CBD nem rákellenes terápia! A hatóanyag szinte minden ember szervezetében máshogy fejti ki a hatását. Aki így reklámozza, vagy forgalmazza a CBD-t, az sarlatán. A CBD-nek van daganatellenes hatása is, de ezt nem minden ember esetében fejti ki. Én úgy gondolom, ha már egy daganatos beteg életminőségén javít, akkor megéri alkalmazni. Ha pedig kifejti a daganatellenes hatását is, akkor dicsőség Istennek!"