Rfeher1
2018.04.25
|
|
0 0
214
|
Sziasztok. 12 eves lesz a kutyam. beagle. Melldaganattal mutottek, elozo rontgen vizsgalatnal tudon lattak apro tumorokat. 1 hete szedtek ki a varratokat, szinte azonnal kemoterapiat javasolt a doki. Nem igazan ertem, mivel meg szovettani eredmenyek sincsenek. Nem ajanlott semmi etrendvaltozast, se vitamin,se immunerosito gyogyszereket. Egyedul Cimalgexet szedet vele mint fajdalomcsillapito, de o szerinte ez a tumorra is jo hatassal van. A mutet se ugy folyt le a tudon talalt tumorok miatt. Nem tudta megcsinalni az ivartalanitast, ugy gonndolta nagyon megterhetle volna vele a kutyam....Van valakinek hasonlo tapasztalata? Nem akarom kemora vinni. Tobb gyogyszert talaltam, de nem tudom nala hatasos e. CV247, Artemisinin, Vetri DMG liquid, Culevit, Immunovet, K-9 immunity plus. Ma este megyek konzultalni az orvossal, de nem remenykedek hogy elall a kemoterapia javaslatatol. Azt mondta a kemo nem gyogyitja meg csak stabilizalja az allapotat. Nagyon bizonytalan vagyok, es jobban szeretnem ha fajdalom mentesen elne meg velunk amig eljon az ideje. amugy jol van, bar a mutet ota lassult kisse es sir ha egyedul marad itthon, ami eddig sosem tortent meg. |
|