Bmrenault Creative Commons License 2018.04.25 0 0 98476

Ezzel megbántottál egy trógert... Na a hivatalos márkaszervizt ne keverjük már a szakival aki inkább maradjon meg a káposzta és a kecske is lakjon jól elvet valja.

A 150 fontos alkatrészből indulunk ki ami márkaszervizbe lehet 300 lesz és hozzá 70 fontos órabér. saccperkábé de van ügyfelük mert a sok leasing meg flottás úgyis oda visszi.

Mig a szaki azt mondja neked hogy 100 a hűtő 50 ért cserélem, (sejtem hogy kocsikkal foglalkozol) Valószínű jobb az ügyfél szájíze mintha azt mondja hogy bameg 50 a hűtő de 100 ért teszem be. Engem nem zavar hogy pénzt keres mert ő elméletileg garanciát vállal a beszerelésre ha elbassza akkor valószínű vissza megy az ügyfél hogy cserélje ki ez meg bizony pénz.

 

Managment: én Tróger Pista bemegyek a tökömet vakarva a gyárba és nem csinálok semmit akkor lehet jó a managment ha nincs időben legyártva az anyag mindenki éhendöglik mert elmennek az ügyfelek. Ugyan ez fordítva is igaz mert megbaszhatom ha első osztályú terméket gyártok ha a managment meg a többi baszik rá és nincs értékesítés, beszerzés stb.

 

Tervező mérnök: Valószínű nem hülye ember mert kitanulta a szakmáját kb 25 évesen el is helyezkedik és olyan termékeket hoz létre amik eladhatóak. Értéket teremt használja a kis buksiját.

Tróger Pista meg  elmegy 18 évesen dolgozni a gyárba/ mekibe és nap mint nap ugyan azt csinálja elpakol/ kiad 200db biszbaszt/ hamburgert.

Előzmény: cam aro (98475)