Dufek Creative Commons License 2018.04.17 0 0 22

Sziasztok!

 

UMI Diamond telefonom van.

 

Az mondjuk bárkivel megeshet, hogy egy hónap használat után kijelzőt kell cserélni ( ! ). A szervizben nem voltak meglepve, az angol nyelvű fórumokon kiderült, hogy általános a probléma. Végül is mindegy. Kicserélték, azóta jó.

 

Amivel nem boldogulok, azok az ikonok -  illetve csak egy ikon, de az rendszeresen - amik bármilyen internetkapcsolat esetén kb két hetente megjelennek a készüléken. Készítettem screenshotot, felül látható a kép. Ez most csak kettő, a korábbiakat letöröltem. Megnyitni sohasem mertem, az alkalmazások közé nem települ. Tudja valaki mi ez?

 

A másik - jóval nagyobb - probléma a system app böngésző. Nem beszélnék arról, hogy milyen nehéz volt itthon megmagyarázni, hogy miért van egy kínai, hálóingbe vetkőzött, ágyon ülő, nyalókát szopogató kislány képe a telefonon akárhányszor megnyitom a böngészőt. Olyan oldalakat nyit meg kezdőlapként amiken sohasem jártam. ( Pl. zlnav pont com ) Akár van internet kapcsolat, akár nincs, időről-időre megnyitja magát a böngésző. Persze megpróbáltam - tudásomhoz képest - mindent. Leállítottam, töröltem az adatokat, de újra és újra megismétlődött a probléma.

 

Ha bárkinek lenne ötlete, hogy mit kellene tennem ezzel a szerencsétlen telefonnal, meg fogom köszönni!