volt alotos
2018.04.16
|
|
0 0
1084
|
Meg üt a guta! Eladom, vagy felgyújtom ezt az ipari hulladékot! Hogy lehet egy Liberty ennyire szar /már bocsánat/. Nem tudom egy napig úgy használni,hogy ne kelljen szerelni. Azért is vettem kereskedéstől állítólagosan felújítva, hogy ne legyen gondom vele. Erre tessék! A felújításról a munkalap másolat elkérve,de őszintén sok minden szerintem csak rá van írva megcsinálva nincs.
Kezdődött azzal,hogy először elszakadt a km. spirál. Ok vettem bele egy másikat,nyeltem egyet és beleraktam.Akkor vettem észre,hogy a felső kormány csapágy is össze van törve. Nem igaz, hogy nem látta! Na mindegy vettem bele. Beleraktam. Összeraktam.Ok. minden jó egész addig amíg a haza vezető úton minden indok nélkül a km.óra kicsapódott olyan 85 km/ó környékére és ott maradt / megszorult/. A spirál természetesen megint elszakadt. Na nem baj megyek km/ó nélkül. Másnap mielőtt hazaértem leszakadt a kipufogóm.Ekkor vettem észre hogy a csavar elveszett ami a motorhoz rögzíti,és ekkor vettem észre azt is,hogy a felső füle ami a kipufogót meg a sárvédőt rögzíti le van törve. Most megyek egy felfogó csavarral amit naponta nézek és ha kell utána húzok,na de ez nem egy pontos felfüggesztésre van tervezve. Mivel szerelnek ezek? Baltával? Ezek után nemes egyszerűséggel elkezdet surrogni a főtengely csapágy ami egyre hangosabb. Nem tudom ezek után mi jön még? Nem tudom őszintén érdemes lesz-e télen izzé-porrá szétszedni és mindent megcsinálni rajta, vagy így eladni ha más nem alkatrésznek? Festés miatt úgy is szét kell majd kapni,de erről tudtam,erre készültem is ,de ezekre a hibákra nem. Vagy veszek valami japánt?De akkor azt én hozom ki a szalonból.
|
|