Törölt nick Creative Commons License 2018.04.15 0 0 99

Budapesti 39 éves tanár vagyok, matematika, fizika, kémia korrepetálást vállalok. Koromnál fogva megtalálom a hangot a diákokkal, ugyanakkor 15 év tapasztalatom van a reál tárgyak tanítása terén. Sajnos a mai iskolai rendszer, hozzáállás, egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a gyerekeknek sikerélményt nyújtson, egyénileg foglalkozzanak velük. Reál tárgyak esetén minden egymásra épül, akivel nem foglalkoznak személyre szabottan, hamar elvesztik a fonalat.
A korrepetálás részben pszichológia is. (Ez lenne ideális az iskolákban is, ha nem futószalagon egy kódszám lenne a diák, frusztrált tanárok közt.) 

Érthetően, ha kell az alapoktól (ebben szokott hiány lenni), az elmélet mellett sok gyakorlati feladatlappal korrepetálok, jó hangulatban, így a siker garantált, a diákok motiváltak, sikerélményeik vannak, mindig javít az, ahol nem csak aktuális tűzoltás a feladat hanem időben, stressz nélkül kezdjük a tanulást.

Házhoz megyek a 18. 19. 20. 21. 23. kerületben,ill. adott nap a belvárosban, így nem neked kell órákat utazással tölteni ami nagy időkiesés, a diáknak fárasztó, ha a délutánja fele utazgatással megy el, ezt átvállalom. Egyéb esetben a KÖKIrminálban tudok órát tartani, sok megfelelő hely van ott. 

2 teljes óra, (=120 perc) matek, fizika, kémia tárgyakra =7000 Ft, 90 perc = 6000 Ft, amiért a fenti régiókban házhoz megyek, vagy KÖKI! 

Tel.:30/9999008

E-mail: matekfizikakemiakorrep@freemail.hu

További infok,:
https://www.facebook.com/korrepetalas.matematikafizikakemia