NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.04.15 -1 0 35879

Azt hogy a szovik mennyi robotrepuloget vagy tenyleges csapasmero raketat inditottak nem fogjak az orrunkra kotni mert ez a taktikai tervezes resze es ilyen modon vedett informacio. Nem akarjak hogy legkozelebb hasonlo helyzetben az ellen nagysagrendileg tudhassa mennyi beerkezo raketaval celponttal szamoljon es igy a leghatekonyabb modon tudja telepiteni a legedelmi rendszeret. Maradjon csak bizonytalansagban tervezzen ala vagy fole  de semmikeppen sem jol.

 

Eppen ezert ez a 100+ robotrepulogep egyszerre igaz ( mindjar kifejtem ) es egyszere dezinfo is.  Azert igaz mert a szir legvedelemnek valoban cirka ennyi beerkezo celja lehetett. Ennek az oka hogy a tenyleges csapasmerok erkezese elott  hamis celokat kuldtek be a szir legterbe hogy a legvedelmet aktivizaljak azt tuzelesre a keszenleti raketaiknak elhasznalasara kesztessek. Ez sikerult is. Jol lathatoak a szir felveteleken hogy a ALTALUK keszitett bemutatt felveteleken a legvedelmi raketak inditas utan magasan repulnek es az elfogasokat tobb kilometer magasan hajtjak vegre. Milyen magasan is repul egy Tomahawk vagy egy SCALP ???  par tiz meter !!!! Az az amit a felveteleken latunk azok a bekuldott hamis celok ellen kilott legvedelmi raketak amik az volt a celja hogy MEGLASSAK, INDITSANAK RAJUK ES LE IS LOJEK OKET. Ezek az alapjai a szir gyozelmi jelenteseknek kozben pedig a valos csapasmerok meg elertek a celjukat ( szerintem nem volt tobb 30 nal de inkabb kevesebb ) es leromboltak azokat. 

 

Celok megsemmisitve ( nem csak azok amiket emlitettek ) a szir legvedelmi egysegek bemerve, a szir legvedelmi raketa keszletek jelentosen csokkentve ( majd az oroszok zsebbol fizetik az uj raketakat amiert nem lesznek boldogok de sokat nem tehetnek ) a bizalom a szir orosz kapcsolatban ujra kapott egy nagy fenekberugast, veszteseg nincs.   MISSION ACCOMLISHED !

Előzmény: etomcat (35876)