Törölt nick Creative Commons License 2018.04.10 0 0 5370

Te fasztarisznya!

Idézem TMA-tavaly ősszelt:

 

"Cél, hogy a nagy csomópontok megépítése 2018 végére, illetve 2019 közepére befejeződjön, és ezt követően elindulhasson a körülbelül 300 kilométernyi lakóút aszfaltozása, ami körülbelül 20-30 milliárd forint lesz. A polgármester megjegyezte: szeretnék, ha 2025-ig az összes érdi lakóút aszfaltot kapna."

 

Majd idén tavasszal:

 

"Öt év alatt 300 km lakóút épülhet

A fideszes városvezetésnek két előnye is volt elődeivel szemben – mondta az Érdi Újságnak adott interjújában T. Mészáros András. A polgármester beszélt a tervezett útépítési programról, és arról, honnan hova jutott városunk az elmúlt évtizedben.

-Alig egy hónappal ezelőtt Érden járt a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős miniszter. Vele és Aradszki András országgyűlési képviselővel egy hatvan milliárd forintos útépítési programról is tárgyaltak. A napokban pedig közzétették az első ütemezési javaslatot és elektronikus elérhetőséget, amelyre a lakosok véleményét várják. Sok levél érkezett?

-Rengeteg. Az ünnep napjai alatt is számolatlanul kaptuk az észrevételeket, javaslatokat arról, hogy hol és hogyan kezdjünk hozzá az útépítésekhez. Már most felfokozott várakozás kíséri a programot, pedig még csak a nulladik lépésnél tartunk. De ez nem is csoda, hiszen ez ma a legégetőbb problémája Érdnek. Tíz évvel ezelőtt a csatornázatlanság volt az, ma az utak állapota. De ahogy a csatornázást megígértük és megépítettük, ugyanúgy az utakat is megépítjük."

Előzmény: improduktiv (5369)