E9Matyi Creative Commons License 2018.04.10 0 0 1008

Kedves Feroza és Sportrak tulajdonosok!

 

Amennyiben nem csak a saját márkátokkal, de az egyéb japán gyártók klasszikus járműveivel is szimpatizáltok, engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljak egy eseményt, ahol jó eséllyel mindegyik képviselteti majd magát. Megcsodálhatjuk egymás gyöngyszemét, meglepően konstatálhatjuk a többi gyártó műszaki megoldását, különleges kényelmi extráját, hogy egy kicsit nosztalgiázhassunk és időutazhassunk közösen, a hazai megmaradt japán járművek segítségével.
Hasonszőrű "megszállottakkal" egy családias hangulatban és csodás környezetben eltöltött nap, ahol a különleges "veterán" gépek mellett van helye a gyermekeknek, feleségeknek és barátoknak is egyaránt. 

 

Időpont: Május 19, Szombat

Gyülekező: 8:45 és 9:30 közt a Törökbálinti Auchan áruház totemoszlopa alatt, ahonnan együtt konvojozunk át a találkozó helyszínére. (Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark)

 

Amennyiben jelen közösség értékes találkozóinak, eseményeinek időpontjával nem ütközik, sok szeretettel várjuk minden kedves eterán - Japtimer, illetve klasszikus - JapClassic járművet és tulajdonosát!

 

Bővebb infó és jelentkezés: http://japtimers.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=347&p=5643#p5643