unartis: Creative Commons License 2018.04.09 0 0 5372

....a kutya gazdát talált márciusban(a kutyával nem összeegyeztethető a kert, pláne egy fiúkutyával, mindet lepisilt, így gazdát kerestünk neki.), majd néhány hétre rá megjelent ismét a növényekre piszkolás, az egyik kakukkfűre fosott rá a dög(idén sztornózva lett arról a fogyasztás), majd találtam az egyik mexikói árvalányhajon is, tegnap  a fűben is.

Láttam egyik kertész műsorban egy olyan megoldást, hogy amikor a macska oda ment arra a helyre ahol szerette végezni a dolgát, egy mozgásérzékelős locsoló rendszer azonnal indult ahogy a macsek áthaladt előtte. Megtaláltam a csapását is ahol behatolt a területre az idegenlégiós macsek, a kerítés és a melléképület fala között elég rés volt ahhoz, hogy bejöjjön, még mászni sem kellett neki, na meglepiből metszett tövises rózsaágakat fektettem le. el is mozdította, mert be volt dőlve az egymásra pakolt rózsacsomó. A locsolós módszeren is gondolkodom.

Amúgy van egy jól nevelt cicánk, az a  macska alomba végzi a dolgát, de mivel ivartalanított kandúr(hogy ne szórja mindenfele szét  a magját és kellemetlenséget se okozzon más nőnemű cicák tulajdonosának). Nem nagyon tartja távol az idegen cicákat, azok gond nélkül átjárnak  a területen. Ezt szeretném le redukálni nullára.

Előzmény: unartis: (5371)