Bal Creative Commons License 2018.04.06 -1 0 59911

Valaki bennfentes tudja véletlen, hogy az enHome mitől ekkora kupleráj?

Tavaly telepítettek nálam, és szeretném bővíteni. Inverter marad, semmi papírmunka nem kell hozzá, ki kéne jönni és feldobálni.

Januárban írtam az első érdeklődő levelet, gondoltam, jó korán kezdem, hogy napsütésre meglegyen. Mostanáig idáig jutottunk el, hogy kaptam egy árajánlatot, meg elküldtek egy hibás szerződéstervezetet.

A telefont a két projektkoordinátor közül egyik se veszi fel, se a vezetékeset, se a mobilt. Minden levélváltás minimum egy hétig tart, de volt, hogy két hét után csak akkor válaszoltak, amikor minden talált emailcímet be-ccztem, aminek @enhome volt a vége a mailboxomban. Az ügyfélszolgálatos nő persze nem tud semmit.

Most épp egy hete arra várok, hogy kijavítsanak két sort a szerződésen.

Azért választottam őket, mert várhatóan nem tűnnek el, de most már annyira tele van a tököm velük, hogy komolyan fontolgatom, hogy hagyom őket a fenébe és megcsináltatom mással. Még ha utána garinál egymásra mutogatnak is majd.

Utólag nem ajánlom senkinek, hogy akár csak bottal piszkálja őket. Az ügyintézés abszolút kritikán aluli. A munkájuk is csapnivaló volt amúgy. Természetesen nem a megbeszélt helyre akarták vezetékezni, és természetesen elsőre rossz helyre telepítették a paneleket. A szakmaibb részéhez szerencsémre nem értek, így az nem emeli a vérnyomásom.