tinkin Creative Commons License 2018.04.05 -1 0 105

Ne haragudj de vagy félreértettél vagy félremagyarázod amit írtam.

 

Én azt írtam, hogy az egész embert kell kezelni miután időt nyertünk és nincs már azonnali életveszély, nem elég csak a daganatot próbálni kiőlni. 

 

Össze kellene dolgozzanak a hagyományos és a termeszetgyógyászok (nem a kuruzslók) de az a baj hogy általában a hagyományos orvosok felsőbbrendűnek érzik magukat és nem "alacsonyodnak" le hogy a természetgyógyászokkal is szóbaálljanak.

 

Ezért is van , hogy a szegény beteg mivel látja hogy egyes esetekben milyen kicsi a túlélési esélye a hagyományos módszerekkel, kapaszkodik a szalmaszálhoz is, megpróbál más gyógymódokat, de nem meri elmondani az orvosnak mert akkor az ki is tagadná.

 

Ha összeülnének a hagyomanyos orvosok es a természetgyógyászok akiknek voltak eredményeik a daganatos betegségek kezelésében és meg tudnának egyezni hogy együtt, egymást segítve dolgoznának akkor abból a beteg nyerne a legtöbbet. De ilyen, ahogy én látom a közeljövőben nem lesz pedig a hagyományos módszerek már plafonálódtak, a túlélési eselyük a betegeknek nem javult az utóbbi 10-20 év alatt, kivéve egy pár daganattípusnál.

 

Ennyi mondanivalóm volt, kõszönöm azoknak akik megértettek , tovább nem folytatom ezt a témát mert ezzel csak az időnket pazaroljuk, nem jutunk előbbre semmivel.

 

Tisztelettel

Tinkin

Előzmény: TamásD (104)