Törölt nick Creative Commons License 2018.04.05 0 0 1053

Dehogynem, egy antialkoholista pontosan tudja miért fetreng az árokban egy részeg idióta !! :-))

- ez nem az én kijelentésem, Verkli.

"tényeknek álcázott kijelentések elkerülésére tanít engem az Isten."

- ezt mondtam én, valóban. Ez olyan, amit be kellene neked bizonyítanom ahhoz, hogy ne számítson pökhendiségnek? Ha azt írom, hogy "ma reggel egy boltban jártam":  ez is megalapozatlan kijelentésnek számít neked, amely bizonyítást igényel ahhoz, hogy leírhassam nagyképűség nélkül? A két mondat között nem látom az érdemi különbséget - én. Amit én írtam, az rám vonatkozó kijelentés: a magam nevében nyilatkoztam; a felső mondat viszont vonatkozik minden antialkoholista tudására, - látod a különbséget?

Azt hiszem, hogy fellengzősség nélkül le tudom írni azt, hogy engem mire tanít az Isten. Hogy ez neked tény vagy nem tény,- azt neked áll módodban eldönteni. Rád van bízva, és én nem erőltetem rád az én meggyőződésemet; nem kell elfogadnod. Felőlem vitathatod.

Meghatároztad a dogma jelentését, de ebből a meghatározásból - számomra - nem derül ki, hogy mit tartasz te dogmatikusnak azokból, amiket én írtam. Ahhoz, hogy otromba hazugságokat írónak tudjam be magam,- ahhoz mutass rá az otromba hazugságaimra, kérlek!

Megkérdőjelezheted a meggyőződésemet bátran. Akár az összeset is.

Előzmény: -verkli- (1052)