_chillout_ Creative Commons License 2018.04.02 0 4 92

Te egy nagyon beteg ember vagy. Ez már nem az első topic, amelyben megjelensz és a tagokat megpróbálod hitelteleníteni véletlen vagy szándékos félreértelmezéseid alapján. Több topicban csúnyán beégtél emiatt, most megint házhoz jöttél a lókolbászért.

TamásD nem azt vonta kétségbe, hogy bármi lerakódna a májban, hanem azt, hogy ezek a lerakódások a vesében és a májban egyrészt nem láthatóak úgy, ahogy az általad hozott gyenge olajszűrős hasonlatban, másrészt - illetve részben éppen ezért - az általad emlegetett kamu gyógyteák nem fogják tudni ezeket egyszerűen "kimosni".

Folytathatnám a hiányos szövegértelmezésedből eredő félremagyarázásaid sorát, de semmi kedvem többet rád pazarolni a palacsintasütési időmből.

A rézről, cinkről és szelénről folytatott monológod nemcsak hemzseg a tárgyi tévedésektől, de a topic tárgyától és a beszélgetés általad már amúgyis félreterelt sodrától is eltér.

 

Próbálj meg úgy vitázni, hogy odafigyelsz és érvelsz, nem pedig a magad hülyeségét hajtogatod és sértegetsz válogatás nélkül, mint egy bigott szentfazék.

Előzmény: forgione1 (91)