zenita Creative Commons License 2018.03.28 -5 4 16664

Teendőd???  Már a kérdés feltevése is tévútra visz.  Miért lenne teendőd?  Ez a tevékenység nem társadalmi elvárás, semmi gondod nem származik belőle,ha kimarad az életedből.  Olyan mint egy választható szabadidős tevékenység.  Vannak akik meccsre mennek,mások táncházba járnak vagy túráznak a hegyekben.  Úgy írsz erről a bensőséges dologról,mintha túl kellene esnél rajta mint egy kötelező védőoltáson.  De jól látod,valóban nem mindenki alkalmas erre a megosztásra,sőt inkább csak jelentéktelen kisebbség. 

De nem írsz semmit a nejed hozzáállásáról sem.  Kevesli amit  tőled kap?  Egyáltalán nem egyformák a nők,vannak akiknek bőven megfelel az óhatatlanul ritkuló együttlét.  Ráadásul te hiába is határoznád el magad,ha neki ez egyáltalán nem lenne az ínyére.  Kötődés pedig szinte mindig kialakul legalább szimpátia szintjén,hiszen nem mindenkit engedünk be a privát szféránkba. De azért azt se gondold,hogy mások ezt "minden gond nélkül megteszik".  Ha a végeredmény egyforma is,hiszen szeretkeznek a feleségünkkel,azért az addig vezető út majd mindenkinél más.

Azt  tanácsolnám,hogy próbáljátok először közösen új izgalmakat keresni.  Akár egy esti nudista rendezvény,akár egy szauna látogatás lehet olyan élménnyel gazdagít mindkettőtöket,hogy ugyanúgy estek egymásnak mint 20 éve.  Nem feltétlenül és nem mindenáron kell harmadik személyt bevonni a szenvedély fellángolásához. Sok sikert,majd írd meg mire jutottatok.

Előzmény: sosebármikor (16663)