sosebármikor Creative Commons License 2018.03.27 -2 0 16663

Nagyon sokat olvastam már itt. szerintem mindenkinek eszébe jut, hogy milyen lehet látni, ha más farka van a szeretett nője szájában-puncijában-seggében. Ezt nem egyszerű dolog átgondolni. Sokan írják, ha nem engedem másnak megdugni a nőmet, az birtoklás. Lehetséges. Valahogy mégis nehéz átadni valaki másnak azt a lehetőséget, hogy érintse, nyalja, dugja és kielégítse. Fiatalon úgy lehet legjobban csajt szerezni, hogy rendesen megbasszuk, úgy mint eddig senki. Talán a legjobb recept a szerelembe esésre.

Később, mikor nap-mint nap együtt kell élni, túlélni a mindennapokat, gyereket nevelni stb, már nem biztos, hogy olyan könnyen megy rendesen megbaszni azt a nőt, aki a mindenünk. Mert sajnos minden máson kell járni az agyunknak.

Jó olvasni olyan történeteket, ahol ezt minden gond nélkül megteszik. Átengedik valaki másnak a megtiszteltetést, hogy a szeretett nőt a magukévá tegyék.

Ebben benne van a veszély-ahogy olvasom is-hogy kialakul valami kötődés a NŐ és a bábú között ( igaz, ha nem stimm a kapcsolat, ez bármikor megtörténhet egy egyszerű hétköznapon is).

Minden nap elgondolkodom rajta, hogy keressek egy palit a NŐnek. szeretném én is látni kívülről, hogy élvez egy másik fasszal.

Mégsem merem megtenni az első lépést, mert félek attól, hogy kialakul a kötődés és én lemorzsolódok.

Mi a teendő?