Törölt nick Creative Commons License 2018.03.25 -3 0 59698

Hát, okos ember nem lehet, mert egy okos embernek szakmai kérdésekben egyáltalán nincs affinitása hülyeséget beszélnie... különben nem lenne okos.

Szórakozni? Ahogy a költő mondta: sekély e kéj.

De hagyjuk meg ebben a hitben, engem nem különösebben zavar. Anyukám úgy tanított, hogy ha írnak nekem, akkor illik válaszolni... nem vagyok egy szégyenlős típus...

Szerintem, mostanra mindenki tudja mi a különbség a feszültséggenerátoros működés, meg az áramgenerátoros működés között. Csak ezek az emberek meg akarták érteni, hogy miről van szó. Kedveskénk meg csak a saját hülyeségét szajkózza...

Ha azt mondja, hogy érti, csak nem tudja adaptálni erre az inverter izére, akkor leírom, vagy leírjuk neki még százszor is. De ugye az nem működik, hogy állandóan azt kérdezi, hogy na, akkor mennyivel több feszültség kell az inverter kimenetén, hogy vissza tudjon táplálni a hálózatba? Ez csak annyit jelent, hogy semmit nem értett meg ebből a kétnapos "fejtágítóból". Pedig csodák nincsenek, én sem tudtam, hogyan működnek ezek az inverterek, ezért is nagyon elcsodálkoztam, amikor erbe leírta, hogy ő hogy tudja. El is hűltem, hogy mennyire egyszerű és szellemes megoldás. Még ha nem pontos a leirata, akkor is elindít egy együttgondolkodási folyamatot és mindjárt a helyére kerülnek a dolgok. Senki sem születik a mindentudással. Jó pap is holtig tanul, aztán mégis bután hal meg. Vagy Bhutan?

Előzmény: BJaca (59697)