morcos csodagyerek Creative Commons License 2018.03.21 0 0 936

Üdvözlet mindenkinek!

 

Eladósorba került négy darab javítandó videóm:

1. LG BC250Y. Még jól működött, amikor levittem a tárolóba, de mikor hosszabb idő eltelte után visszahoztam, már meg sem mukkant, pedig becsomagolva volt a por ellen. Talán a hideg levegő nem tett jót neki meg a kihasználatlanság? Eredeti távirányítója is megvan.
2. Philips VR255/55: Működgetne, de nem adja ki a kazettát, úgy kellett belőle kiszednem a fedele eltávolítása után. Eredeti távirányítója is megvan.
3. Philips VR732: Ez is működgetett még legutóbb, de a kazettával neki is gondjai támadtak, így levittem a tárolóba, ahol hosszabb ideje várja sorsa jobbra fordulását. Érdemes lenne megmenteni, mert elég nagy tudású készülék (Hi-Fi sztereó). A távirányítója viszont már nincs vele.
4. Siemens FM623: Épphogy működik az öreg; bekapcsolva halványan világít a kijelző és egy kazetta is bele van szorulva. Eredeti távirányítója is megvan.

Mindegyikük szép, tiszta. Együttes áruk mindössze 2000 Ft, ha csak egy darab kell közülük, azt 1000 Ft-ra gondoltam, de mondj egy árat, ha nagyon nem értesz vele egyet :-). Szállítani és postázni sajnos nem tudom őket sehová. Megtekinthetők/átvehetők: Bp.-Újpesten. Üzenni tudsz itt, vagy az adatlapomon található e-mail címemre, ami a nevemre való kattintással érhető el.