Törölt nick Creative Commons License 2018.03.20 -6 0 587649

a több indexes által is kedvelt blogger, a volt férfihangos "deansdale" a cigányok autonómiájában látná a megoldást

 

deansdale

 

"az autonómia adása nem a cigányokkal való kibaszás szándékával történne, mivel az ő túlnyomó többségük is akarja a magyaroktól való függetlenséget. Tehát ez alapszinten a két nemzetiség hasonló irányú akaratának a demokratikus elvű figyelembe vétele lenne,.... az állam békés eszközökkel támogatja ezt a szegregációt, ill. bizonyos programokkal és intézkedésekkel elősegíti azt, pl. a cigány származású bűnözők az autonóm cigó területen lennének bebörtönözve, és szabadulásuk után sem térhetnének vissza az autonóm magyar területre, cigók bármiféle állami segélyt vagy támogatást kizárólag a saját területükön vehetnének igénybe (amíg be nem szüntetjük azokat), cigó ösztöndíjak cigó iskolákba, garantált álláslehetőségek cigóknak a cigó területeken mint rendőr, tűzoltó, stb, ésatöbbi.

Természesen vágom, hogy ez színtiszta álmodozás, cigóügyben senki nem fog lépni amíg meg nem kezdődik a polgárháború, mert a politikai kasztnak pont megfelel a jelenlegi helyzet. Ma nem ül a parlamentben egyetlen ember sem aki meg akarná oldani a cigánykérdést, és a választások után sem fog.

Ez az elképzelés szerintem megoldhatná a problémát egyszer s mindenkorra, vérontás és háború nélkül, amire máskülönben fikarcnyi esély sincs. Ráadásul megfelelően tálalva még a libsik vitorlájából is kifoghatná a szelet, mert az erőszakos kitelepítések ellen azonnal crescendóba csapna a jajveszékelés, de az autonómia biztosítását már egy kicsit nehezebb nácizmusnak feltüntetni. (Persze arra is ráfognák, de könnyebb lenne ignorálni a hülyeségüket.) 

 

Szerintem már az alapvető paradigmáddal baj van, ami mintha arra épülne, hogy a cigóknak itt jogai vannak, a magyarságnak meg felelőssége, és nekünk kötelességünk úgy cselekedni, hogy az a cigóknak a lehető legjobb legyen. Miért is kellene különbséget tennünk cigány és cigány között? Miért ne dobhatnánk ki akár mindegyiket a határon, ha úgy tartja kedvünk? Mert az embertelenség lenne? Na és? A magyarsággal szemben ki emberséges? A mi érdekeinket ki veszi figyelembe, ha még mi sem tehetjük meg? Nekünk nemcsak szabadna, de kötelességünk lenne a magyarság érdekeit minden más nemzeté és nemzetiségé fölé helyezni, és akinek ez nem tetszik az mehet amerre lát. A cigányság jelen állapotában olyan mint egy gennyes fekély a magyarság testén, ami folyamatosan mérgez és még terjed is, mi meg azon feszengünk, hogy simogatással vagy rózsavízzel lenne-e hatásosabb segíteni ezen a fekélyen. Aki ezzel szemben a nemzettestet akarná meggyógyítani - még ha békés és erőszakmentes eszközökkel is - az gonosz rasszista szélsőjobbos. A tököm kivan már az "árnyalt nézőpontokkal" amiknek a folyamatos és örökké tartó impotens tárgyalása megbénítja a magyarságot. Az okoskodás a tett halála, tartja a mondás, és ezúttal kurvára igaza van, mert amíg mi itt azon picsogunk, hogy ki a jó cigány meg ki a nem jó cigány, addig az országban tízzel csökken a magyarok száma, meg ugyanannyival növekszik a cigányoké.


Nekem személy szerint semmi bajom senkivel, mindenki gondoljon amit akar, csak 1. a feszengők még soha semmit nem oldottak meg, és a cigókérdésen is csak rontanak; 2. aki mást rasszistáz, mert az nem feszengést akar hanem megoldásokat, az elmehet a fenébe.

 

 beilleszkedésük jelen esetben annyit jelent, hogy (talán) csökkenne az ún. megélhetési bűnözés és kevesebben lógnának az utcán, de az ezer egyéb probléma közül egyet sem oldana meg, kezdve azzal hogy rengeteg köztük a magyargyűlölő, randalíroznak, képtelenek egy kultúrtársadalomba beilleszkedni (próbálj meg egy lépcsőházban lakni egy sztereotipikus cigó családdal), és még sorolhatnám. Ja, és ahogy már párszor mondtam, a génkészletünk összeolvadásával cirka 10 IQ pontot hülyülne a magyarság, meg persze még több kulturális elemüket és szokásukat átvennénk (mintha nem lenne elég az alsó rétegeink eddigi elcigányosodása, a testi-szellemi-lelki igénytelenség, az agresszió, a munkakerülés, a nyelv, a zene és a kultúra degradálódása) - pl. a pár napnál távolabbra való tervezésre való képtelenséget. Milyen frankó dolgok, és hogy megkaphassuk ezeket csak a társadalmunkat kell átszerveznünk a cigányok kedvére.

Kezdem úgy érzeni, hogy nálad a fatalizmus már átcsap nihilizmusba, leszarod ha veszélyeztetve vannak azok a dolgok amik a nemzetünket és kultúránkat felépítették, és ha az unokáid negyed-negyedrészben cigók és négerek lesznek, az IQ-juk pedig 70 körül fog mozogni, akkor részedről az is mindegy, csak szeressük egymást gyerekek. Hát ez nálam nem működik, nekem nem teljesen mindegy hogy az unokáim kik lesznek és milyen országban fognak felnőni. Felelősséget érzek aziránt, hogy ne hagyjam Magyarországot szarba fulladni, mindenféle hülyék és vademberek martalékának hagyni. Az egy spirituális elv, hogy ember-ember, Isten szemében egyformán értékes mindenki, de ezt az elvet nem lehet a mindennapok fizikai valóságára transzponálni, mert az tényleg nihilizmus, és értékvesztéshez, értékes dolgok értelmetlen pusztulásához vezet."

Előzmény: kobab (587647)