Gianluca Vialli Creative Commons License 2018.03.19 0 0 17368

persze, csak szerintem valahol ő úgy van vele, hogy az eddigi teljesítmény és a helyezés volt erőn felüli dolog. azért egy Fiorentina és egy Torino sokakkal együtt ( még ) mindig mögöttünk vannak. érzésem szerint a 9. helynél hátrébb nem fogunk csúszni, azért csak nem olvad el az a 8 pont előnyünk a bikákkal szemben.

 

Az első 6 helyezetett nem is nagyon kell megindokolni, de én azt gondolom hogy összességében az Atalanta és a Fiorentina is jobb csapat nálunk, az aktuális helyezésektől függetlenül mondom ezt.  Ha kéne csapatot mondani akivel tényleg  egy szinten vagyunk játékban az szerintem a Torino.

A szezon gyakorlati része le is zárult nekünk, nyilván a Genoa-t el kell kalapálni már csak a szurkolók miatt is. ( 1-2 hónappal ezelőtt olyan nagy különbség volt formában, pontszámban a két csapat között, hogy azt gondoltam gond nélkül lelépjük őket a derbin, azért erre most már nem mernék megesküdni) az EL elúszott, tényleg annyi maradt hátra 9-7. hely környékén maradjunk, amolyan Garrones unalmas szezonvég, ami azért nem olyan nagy baj.

Előzmény: samp1991 (17367)