Rendszer.hiba Creative Commons License 2018.03.16 -1 0 157464

Ne kerüld a magyar kifejezéseket... Nem magyarkodásból mondom, inkább tapasztalatból, hogy ellenszenvet válthat ki a sok idegen kifejezés, szó még azokból is, akik értik őket...

 

Szerencsés gyerekkorod volt. Sajnos mást jelentett a színház 30-50 éve, mint amit mostanság. Más szórakozási-szórakoztatási minőséget nyújtott, mint napjainkban.

Az elmúlt 10 évben igen sok előadást hagytam ott az előadás vége előtt. Nem szeretem az öncélú ripacskodást, a vacak rendezést, a rossz párbeszédeket és monológokat.

 

Jungról meg... mindenkinek más és más okoz szellemi örömöket. Nékem ő semmiféleképp. Ha olvasok, akkor szórakozni, lazulni, álmodozni vágyok. Az emberi természet és jellem tanulmányozását meghagyom az érdeklődő szakembereknek és az amatőr lelkeseknek... A feleségem Skóciában élő pszichológus nővére valószínűleg jobb társaság lenne egy Jungról való beszélgetésnek, mint én... :) 

 

Könyvet utoljára gyerekkoromban kölcsönöztem. Ha valamit egyszer elolvastam, s tetszett (ha nem, akkor is), akkor azt a könyvespolcomon szeretem tudni, hogy bármikor kézbe vehessem. Az ünnepi könyvhét is olyan esemény, amin ha tehetem, ott vagyok!

Ha netán elhagyjuk Magyarországot, akkor a könyveimet tuti, hogy vinni fogom! :)

Előzmény: hypocampus (157463)