flecus Creative Commons License 2018.03.16 0 2 1828

20 éve sm-mel élek, nem tudok már elmenni semerre - idegesítő munkahelyek után - ma már nélkülük élek sajnos.
Idővel megláttam mennyi minden izmokkal működik, amik elromolhatnak az életben és meg kellene tanulni nélkülük élni, ami nem megy.
Nem kell irigykedve gondolni azokra, akik korábban megkapták a gyógyszert, nekik sem fog segíteni egyik gyógyszer sem sajnos: nem tudnak mit kezdeni velünk (talán nem is így gőndoltál rájuk).
Valóban protokollok írják le kinél milyen gyógyszer alkalmazható és mikortól.
Én utasítottam már vissza interferont is infúziót is, mert láttam senki nem, gyógyult meg tőle: nem is ígért semmit a gyártója, amit tökéletesen teljesített.
Az interferonok annyira megborítják a fehérvérsejt gyűjteményedet, hogy az egyszerűbb megfázások ellen nem tud jól védekezni a szervezeted (C vitamin jobb és hasznos ellenük és egészségesebb).
Itt a fórumon boxerkutya okozza a legtöbb kárt: körzeti orvosom fiát is a kedvenceinél gyógyították krónikus Lyme-mal és egyre romlott a gyerek állapota majd máshol diagnosztizálták neki az SM-et, így éveket vesztett a gyógyulással.
Neki sem hatnak. nekem sem hatnak a gyógyszerek (csak a semmit teljesítik, amit megígértek).
Az új gyógyszer (Ocrevus) hasonlóan semmi dologra  nem alkalmas egészséged javítására (ahogy a leánykori nevén Rituximab sem az SM-mel kapcsolatban).
Az ára felment alkalmankénti 3000 euróról 33000-re Németországban és egy ember sem gyógyult ki tőle az SM-ből.
Az orvosok és a kórházak nagyon érdekelte ezeknek a MAB végződésű gyógyszereknek a felírásában (nem véletlen boxerkutya viselkedése sem!).

Mellesleg az autizmus nagyon hasonlít az SM-re egyes vérben megralálható fehérjék és antitesek tekintetében.

Előzmény: Törölt nick (1827)