etomcat Creative Commons License 2018.03.15 0 1 35639

> Valaki körberajzolta hová érnek el a mig31 kinzsal kombók az orosz repterekről.

 

A kép sarkában szereplő 2000km-ről annyit, hogy az orosz törpe a legnagyobb a világon, illetve nem közölték, hogy Áfá-val vagy anélkül, bruttó vagy nettó számolják?

 

Milyen csoda révén lesz ugyanis a zsebrakéta méretű, 300-500km hatótávolságú Iskanderből 2000km-es? Betették neki az atommeghajtást, így a MiG-31-est felsővezetéken keresztül egy DeltaIV-es fogja feltölteni indítás előtt?

 

Egyébként azok a MiG-31-es vadászok jobban tennék, ha kinizsi cipelése helyett R-33/37-eseket cipelnének, szorgalmasan járőrözve az eredeti PVO szerepkörüknek megfelelően - mert ha váratlanul beköszön néhány B-2, akkor a körberajzolt repterekről ők már nem fognak sehová se menni, mivelhogy nem lesz reptér.

 

Tekintve, hogy az oroszok milyen gyatrán állnak AWACS flotta létszámmal - már ha azok az Il-76 átbarkácsolások egyáltalán képesek a B-22, F-22 detektálására érdemi távolságról - bizony reális esély, hogy az USAF meglepi őket.

 

(Amíg a prostira pisilős Trump ügynök szabotál WDC-ben, addig folyik a vodka a Kremlben, amikor felakasztják hazaárulásért és egy Reagan-Thatcher-McCain kaliberű kapitalista kereszteslovag kerül a helyére, akkor meg majd koppan a muszka medve fején a dorong.)

Előzmény: Törölt nick (35638)