Üdv Urak!
RT0700C klón téma: mert nem drága, reszkírre rendeltem a majdani klónhoz 8-as szorítópatront (meg szorítócsavart is, de azt lehet hogy minek ...). Merthogy "almost compatible" mindene az eredeti Makival.
Ennyi az egész? Kicsit pilinckának tűnik, illetve aránytalanul rövidnek (~9mm magas) a marószárak hosszához képest.

Arra emlékszem itt voltak legalább ketten, akiknek mocorgott a marószár akárhogy húzták meg a csavart, de tán sikerült kivaíttatni. Őket kérdezném hogy tudjátok hogyan? Patroncsé?
Találtam vicces összehasonlító videókat, itt Günther még a hangzásukat is zenészfüllel elemzi :D /Amúgy elég idegesítő faszi, sokat pofázik kevesebbet tesztel. Lehet jobban megérintene ha tudnék németül .../
Az azért így is látszik hogy a Makinak finomabb a hangzása, jobb a zsinórja (gumiborítás vs merev műanyag). Mondjuk ezek pont nem izgatnak, arra jobban kíváncsi leszek hogy a plunge base és egyéb kiegészítők mennyivel jobbak/nem jobbak a Makin. Mennyit "billegnek" lenyomáskor. Csak Makis review videókban kicsit merevnek, darabosnak tűnik a mozgatása, nagyon hallani a rugót. A kicsi DeWalt pl annyira finoman jár, hogy nagyon meglepődtem, mintha nem is rugó hanem vmi gáz tartana ellen a lenyomásnak. Sokkal finomabb a Triton, Bosch, B&D EKA 1600 maróknál is.