KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 -1 0 230

Üdv.

 

Senki nem állította , hogy itt voltam moderátor! De szerintem teljesen irreleváns, hogy melyik fórum moderátora voltam annak idején, vagy ott milyen státuszt töltöttem be! Az tény, hogy azon a felületen láttuk azt ha valaki multi accozott... ugyanis azzal vagyok megvádolva, hogy az említett topicban én több néven is trollkodtam és zavartam a topicot. Mint már írtam nem tudom Ti mit láttok és mit nem. De azt gyanítom , hogy semmit nem láttok! Ha látnátok akkor egyértelmű lenne, hogy alaptalan a vád!

 

Azt elfogadom, hogy egy adott társaság nem akarja befogadni a személyemet. Bár számomra érthetetlen egyetlen egy hozzászólás alapján amit ráadásként magamról írtam! ( visszakereshető ez számotokra, hogy mi volt az? )

Az elfogadhatatlan számomra, hogy a törvények adta jogaim vannak megsértve a jogtalan moderálással és a nickem törlésével. Továbbá a törvények adta szólásszabadságom korlátozásával...

 

Csacsiságokat beszélek? Hm... ha neked a törvény csacsiság akkor legyen így. De ez nem változtat azon a tényen, hogy semmilyen szabályt és semmilyen törvényt nem szegtem meg a posztjaimmal!

Előzmény: Color Star (229)