efemm Creative Commons License 2018.03.07 0 1 65415

(email-ben érkezett)


Kedves Túrázó Barátom /Ismerősöm!


Talán már hallottad, én most megerősítem a hírt:  PORVA-CSESZNEKEN A BÜFÉ ÉS A TURISTAHÁZ bizonytalan időre BEZÁRT.  :-(     Mindkettőt bérleti szerződéssel üzemeltette a Porva-Csesznek Kft. A bérleti szerződések 2017 évvégével felmondásra kerültek, a Kft hamarosan megszűnik. A turistaházzal, illetve a büfével kapcsolatosan bármilyen, a jövőre vonatkozó információt csak a tulajdonosok (MÁV, és MNV Zrt) tudnak mondani. 
2009 óta működött a büfé és a turistaház az irányításom alatt. Majdnem egy évtized, hosszú idő!  Természetesen ez mindig is egy csapatmunka volt! Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden kedves Kollégámnak, Barátomnak, Ismerősömnek és Üzleti partneremnek, aki az elmúlt 8 (9) évben bármilyen módon részt vett Porva-Csesznek életében. Köszönöm, hogy fizikai munkával, szakmai vagy erkölcsi támogatással, egy jó szóval, vagy egy kedves mosollyal segítetted munkámat, és azt hogy a Porva-Csesznekre érkező Vendég jól érezze itt magát. 
Örülök, hogy osztozhattam az itt megszerzett élményeitekben, a rengeteg mosolyban, és titkon remélem, hogy Te is őrzöl egy vagy több olyan kellemes emléket, ami így kezdődik, hogy....és amikor Porva-Cseszneken...... 
Ha van olyan ismerősöd, akinek úgy gondolod, hogy fontos lehet ez az e-mail, megköszönöm, ha tovább küldöd neki.
Ha Porva-Cseszneken nem is, remélem, hogy bárhol máshol összetalálkozunk még. 

Turista üdvözlettel:
Horgony Anita