postacar Creative Commons License 2018.03.05 0 0 66

Hello nemmindegy32!

 

 

Sajnos az emlitett perközösségnek nem látom értelmét. Részben azért mert semmilyen bizonyiték nincs a kezünkben, és igy csak röhögnének egy jót rajtunk. Gondolj bele : rendeltél valamit Kinából , ez bizonyítható, a Kinai feladta , még ez is bizonyitható, Te viszont nem kaptad meg, na ezt viszont nem tudod bebizonyítani.  Végül is ebben az esetben akkor is mondhatná az ember hogy nem kapta meg a küldeményt ha valójában megkapta volna. Azok akik betartanak Neked ,Nekem, és Másoknak pontosan ezt használják ki. Nagyon fontos tény hogy elsősorban a nem regisztrált kinai levél küldeményeket érinti ez a dolog. Teljesen egyértelmű hogy a magyar posta (nem véletlenül kis kezdőbetüvel) rendszerében tünik el a nem regisztrált kinai levél küldemények ki tudja mekkora hányada. A tied , enyim és még jó néhányunké biztosan. A magyar posta vezetőségét ez garantáltan hidegen hagyja, mivel jogilag semmit sem tudsz velük kezdeni.

Valószínüleg egy a korrupciónak , és egyeduralomnak kevésbé kitett ország hasonló közfeladatot ellátó cége kínosan ügyelne a jó hírére. De itt ?.......   Ezzel már bele is csúsznánk a politikába.

A másik probléma hogy az ilyen módon sorozatosan pórul járt emberek számára nincs egy konkrét hely ahol ezt elmondhatnák. Például itt ezen a fórumon van egy másik topik is ebben a témában, és akkor nem beszélve más fórumokról , helyi közösségi lapokról stb. Szóval a sok panaszos szétforgácsolódik. Az igazi megoldás az lenne ha volna egy mindenki által ismert weblap ahova az ezzel kapcsolatos gondjait észrevételeit beirhatná. Ha egy ilyen helyen kellő nagyságrendű panasz és kritika gyülne össze akkor arra lehet hogy felfigyelne valamilyen nagyobb média és megpiszkálgatná a témát.

 

Nem utolsó sorban az is kérdés az is érdekes lenne hogy ennek az egész szitunak mi a pontos oka.

Én személyesen tavaly szeptember-október előttig teljesen meg voltam elégedve a postával éveken keresztül. Október óta azonban egyértelmüen valamilyen változás történt, és ezt máshonnan is hallottam.

 

 

 

Előzmény: nemmindegy32 (65)