neomedia
2018.03.05
|
|
0 1
2538
|
Szerintem 2020-ra teljesen felesleges most tervezni, de te tudod 2016=ban voltam eloszor, lattam iden a valtozast Szerencsere az arak nem valtoztak, de pl kibovitettek MPH-t, buszozas van a gepekhez:) Szigorubb az alkohollal es dohanyzassal kapcsolatos szabalyzas stb
Siargao teljesen kiepitett, a szorfosokon kivul eleg sok franciaval es spanyollal, viszont nincsenek azsiaiak (kinak, koreai stb) Ugyanolyan olcso, mint mindenhol, de nem art tudni, hogy Boracay a legolcsobb 1 napra bereltem egy motorost, reggeli apalyban Magpupungko, utana Sugba Lagoon, ez egyedul mindennel egyutt 2000PHP volt A szokasos Guyam, Daku, Naked island hopping, szintem egyedul a bankaban 800PHP volt
Ha nem merultok, Malapascua kihagyhato A sziget rendben van, korbe lehet gyalogolni, nincsenek autok, az eszaki strandok teljesen kihaltak Az atjutas rossz idoben viszont eleg zuros lehet, csonakkal a bankaig, aztan atmaszas/atugras/ateses Nekem esett az eso, kb 1-1.5m hullamok voltak, nem elveztem El akartam menni Kalanggamanra, de elment a kedvem a rossz idoben valo hajokazastol Szarazfoldon mentem at Malapascuarol Bantayanra (Maya-Don Pedro-Hagnaya-Santa Fe) ez osszesen kb. 500PHP Bankaval kb. 1500PHP volt az indulo ar, de nem erdekelt kulonosebben
Bantayan jobban tetszett es normalis hajok mennek, nagyobb sziget, szebb partok (Kota Beach is meglepoen jo es persze a Paradise Beach is) Santa Fe is jo hangulatu hely (itt sincsenek kinaiak)
Cebu Cityben jar a MyBus a repter es North Bus Terminal kozott, 25PHP-ert (nem kell baszakodni a taxisokkal) Innen mennek a buszok, minibuszok Mayaba es Hagnayaba (180-250PHP alkutol fugg, 3.5-5 ora az ut) A neten az arakat megtalalod, meglepoen pontosak
Majd teszek fel kepeket |
Előzmény: etibi (2535)
|
|