norbert531 Creative Commons License 2018.03.05 0 1 210

Kedves santi1981!

 

Nem tudom milyen szempontok számítanak leginkább nálad, de írok pár dolgot, ami számomra meghatározó a környéken.

 

Közlekedés terén jó a helyzet, Gödöllői HÉV, Volánbusz, M0 autóút és M3 autópálya közvetlenül elérhető. Viszont az autós forgalom reggel 7 körül már sűrűsödik Bp. felé, és ez valószínűleg csak rosszabb lesz a környékbeli agglomerációkba település miatt.

 

Bevásárlás szempontjából nagyon jók a lehetőségek, a Lidl-ön kívül Aldi, Penny, Auchan, Decathlon, Next Shop (CCC,Fressnapf, Háda, Kik, Líra könyvesbolt,  Régió Játék, Rossmann) és a kórháznál is nemrég nyílt egy bevásárlóközpont (Spar, DM, Pepco, Nemzeti Dohánybolt, Jysk), pizzéria, nagyon színvonalas fagyizó, hentes, stb., tehát abszolút van minden.... A Szekeres piac meg fog szűni, helyébe új lakópark épül.

 

Sportolási lehetőségek változatosak, van uszoda, konditerem, Kistarcsai Sport Egyesületben foci, Kerepes szélén Royal Station szabadidőközpontban squash és sok más.

 

Egészségügy: erről sajnos nem tudok nyilatkozni bővebben, alapellátásról jókat hallottam, ott van a Kistarcsai Kórház is, számos ellátási területtel, de azt inkább hagyjuk...

 

Oktatás:  bölcsödékből, óvodákból, általános iskolából több is van, meg egy eü. szakközépiskola, de általános iskolától kezdve inkább a gödöllői vagy a 16. kerületi intzéményeket javasolnám jószívvel.

 

Közbiztonság: au utóbbi években rengeteget javult, "rejtett erőforrások" itt is előfordulhatnak, ahogy már kb. mindenhol, de probléma nincs velük. Aki teljesen brazilmentes övezetbe akar költözni, annak Budát, Solymárt vagy Ürömöt javaslom.

 

Remélem tudtam segíteni, ha bármilyen kérdésed van szívesen válaszolok.

 

Üdv

 

norbert531

Előzmény: santi1981 (209)