Törölt nick Creative Commons License 2018.03.01 0 0 5872

A két éjszakát úgy értettem, hogy "ha kényelmesebb vagy" (vagy családdal, ami mindig plusz időt jelent), akkor alszol egyet Dél-, egyet pedig Észak-Lengyelországban. Mindez pedig az egyik esti tallini komphoz igazítva, esti/éjszakai helsinki érkezést feltételezve.

(Ha valaki dinamikusabban vezet, ekkor mindez rövidebb idő. Részemre azonban teljesen megfelel, hogy annyival megyek, amennyivel szabad, és nem amennyivel lehet. Sokszor beleférne nagyobb sebesség is, de nem szeretek gondolkozni rajta, mikor állítanak meg gyorshajtásért, vagy mikor lesz egyéb bajom belőle.)

 

Észak felé a Baltikumba érve egy órát vesztünk is, ezt is bele kell számolni. Suwałkiból indulva indulási időtől függően (korán indulsz/kényelmesen megreggelizel a szálláson) több/kevesebb időd marad Tallinban. Volt, hogy még egy vacsora belefért az Óvárosban az esti komphoz. Talán volt, hogy a 20:30-as kompot is elértük nagyobb sietség nélkül, de jobb szeretek biztosra menni a 22:30-kor indulóval.

 

A kompjegy visszaigazolását kinyomtathatod, de nem kötelező. A check-innél útlevél/személyi benyújtásakor hamar megtalálják a foglalást.

Előzmény: BMWKRAFT (5871)