Általában olyanok miatt törlődtem csoportokból (véglegesen, tiltással), amikor a csoport adminisztrátorának figyelmté felhívtam arra, hogy a bejegyzése a saját maga által írt szabályzat értelmében nem felel meg a csoport szabályainak.
"Köszi az okoskodást, kívül tágasabb" aztán pár perc múlva már a csoportot sem láttam.
Csincka: amit ír Panzerbear, olyan szempontból jogos, hogy nagyon sok olyan moderátori hozzászólás van a másik topikban, ami egy reakció, egy, már törölt hozzászólásra. Nyilván az a topik nem vitafórum, ahogy többször is írtátok, de az is visszás, hogy a topikot olvasók csak egy user hozzászólására adott moderátori reakciót látják, de magát, az eredeti hozzászólást nem. Vagy válasz nélkül kellene ezeket törölni, hogy OFF, nem odavaló, vagy válaszolni rá, de akkor meghagyni az eredetit is.
Most már van ez a topik, a másik fejlécébe be lehet írni, hogy itt lehet kibeszélni a dolgot, és akkor oda sem kerül feleslegesen sok vita (csak a bejelentések), és mégsem fog senki azon háborogni, hogy eltűnt onnan egy-egy moderátori döntést illető véleménye.
Abban is igaza van Panzerbear-nak, hogy tűnnek el innen a userek - egyrészt természetes folyamat ez sajnos évek óta a közösségi média térhódítása óta, de szerintem Nektek is van felelősségetek ebben. Sok embert megbántott a felszínes, cinikus vagy karcos válaszotok, amelyeket adtatok a szomszéd topikban, ezen változtatni kell, és szerintem ez a topik is egy jó lépés efelé.