TANTRATANÁRN Creative Commons License 2018.02.24 0 0 900

Tisztelt Mindenki!

 

A korai magömlés látszólag pszichés eredetű, de valójában

rosszul beidegződött reflexszerű működésről van szó, tehát nem lelki állapot függő, hanem a rosszul begyakorolt orgazmusok dopamin felszabadítás mechanizmusainak halmozott emlékei.

Ezeket a reflexeket ki tudjuk iktatni, de aprólékos, türelmet és szorgalmat igényel, és különböző korai magömléses reakciók vannak, amit eltérő módon kell kezelni.

Az agyatok kitisztítása nélkül 1 orgazmus közeli állapotra dolgoztok mindig a végkifejletig, így nincs potencia-energia erősítés, csak potencia-veszteség fokozatosan és állandóan, szükség lenne az orgazmus közeli állapotok sorozatára (1,5 óra alatt 50 db), az élvezkedésre.

 

2000-3000 orgazmus után már a merevedés bizonytalansága is jelentkezik megálláskor pihenőidőben, az áramköreinkből kisülő energia miatt csökken a pénisz általános teljesítménye (azaz feláll, de nem tartós). Egy-egy orgazmus bekövetkezte az izom tónus elernyedésével, elgyengülésével jár pár perc erejéig, el is bágyadsz, ez mutatja a folyamat energia (Amper) veszteség részét (a testünk 1 millió áramkörrel rendelkezik) elér egy kritikus hiányos szintet, így az agyi és testi zsibbasztókkal merevedés és libidó ingadozás tapasztalható hosszú távon, nem elég a korai magömlést valahogy kezelni, a pénisz érezhetősége a csontkeménységétől függ.

Mi a következő 50 évre tervezünk, nem rövid távra, bogyókkal, szerekkel nem lehet kapcsolatot fenntartani, nem beszélve a költségekről.

 

A napi rendszerességű szex abszolút természetes még idősebb korban is.

A most 70 éves vendégem 3 éve tantrázik heti 3-szor 1 órát szeretkezik plusz a wellness hétvégéken napi 2-szer, már 3 éve nem élvezett el, de ő idős ember.

Az életenergiát nehéz visszatenni a testbe, fiataloknál nem ennyire szigorú, csak amennyire kell, állapottól függően, később orgazmus kontroll és az élvezkedés a fő motívum.

Pornóra, fantáziára szigorúan tilos élvezkedni, elélvezni, sem röviden, sem hosszan, az agyaddal kibányászott energia vesztesége horribilis!!!

 

A tapasztalataim szerint nincs olyan ember (bizonyos műtött esetek kivétel), akinek ne lehetne az agyát megregulázni és akinek a merevedését ne lehetne szükséges működési szintre beállítani

speciális személyre szabott megfelelő maszturbálási technikával.

Tehát különböző szintről indulunk ki és ugyanarra a szintre jövünk fel, kinek a hozzáállása, türelme, szorgalma és kitartása szerint.