rosszkutya69 Creative Commons License 2018.02.20 0 0 5210

Na, a ma délután a fácsén ennek a szerencsétlennek a vergődéséről szól; most már nem tudom, hanyadik posztban nyüszög, hogy esik a hó és nem tud fedett helyen ajánlásokat gyűjtögetni.
Arra most ne is fecséreljünk túl sok szót, hogy ezen az éghajlaton februárban nem kifejezetten ritka a havazás, ráadásul ezt előre jelezték is; ha tudom, hogy ajánlásokat akarok gyűjtögetni közterületen - mert máshol a tulajdonos kifejezett hozzájárulása nélkül azt nemigen lehet - és mindezt várhatóan szakadó hóesésben, csak megoldom már valahogy, hogy legyen fölöttem egy napernyő.
Hát, neki nem sikerült így első nekifutásra, de sebaj.
Hogy leáll emiatt picsogni, és azon szenved, hogy közintézményből, magántulajdonban lévő üzletközpontból egyaránt elhajtják a vérbe, miközben egyébként tényleg arról van szó, hogy még ahhoz is hülye, hogy a saját kampányát megszervezze és lebonyolítsa, az már viszont érdekes lehet, különösen annak fényében, hogy ez a csávó nem kevesebbre vállalkozik, mint az ország majdani irányítására.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy a kritikai megjegyzésekre kapásból tiltással reagál, ami persze szíve joga.
De mondja már meg valaki, hogy miért kellene erre a tehetetlen, hisztis, kritikai megjegyzéseket nem tűrő csávóra szavaznom!