Törölt nick Creative Commons License 2018.02.19 0 1 4480

Én szerencsés vagyok, mert bár évekig, de kis mennyiségben szedtem a Xanaxot. Napi 0.25-0.5, ennél több csak vészhelyzet esetén, ritkán. Pl. 0.75-el elbuszoztam (és vissza) Lengyelországba, úgy hogy évekig csak attól az ájulás kerülgetett, ha megláttam egy buszt (az első pánikrohamom egy buszút során jelentkezett).

 

A reggeleim voltak a borzalmasak, rögtön ébredés után.

 

3 fajta antidepivel próbálkoztak nálam az orvosok, mindegyik a kukában végezte. Olyan mértékben megnyomták a szorongásomat, amit nem tudtam elviselni. Hiába mondta mindenki, hogy majd idővel "beáll", én nem bírtam (arra meg nem volt lehetőségem, hogy befeküdjek 3 hétre valahova).

 

Ekkor jött képbe az orbáncfű, ami elsősorban gyomorproblémákat okozott mellékhatásként, ez pár nap után elmúlt. Nem váltottam fel semmit, egyszerűen szedtem napi 1 Remotivot a Xanaxxal együtt. Aztán ahogy teltek a napok, hetek, egyre jobban lettem. Teljesen beálltam így a napi egy reggeli 0.25-ös Xanaxra. Nem kellett már több sosem.

 

Aztán emeltem a Remotivot napi 2 tablettára (1000mg, ennyi elvileg a terápiás adagja). Ezzel kb. 1 hónap múlva már annyival jobban lettem, hogy elkezdtem tördelni a reggeli 0.25-ös Xanaxot, aztán egyszer csak már nem kellett.

 

A Remotiv Extra szabadáras termék, 4-5 ezer FT között van egy doboz. 30 szem, ha elkezded, akkor napi 1 szemmel (lehetőleg minden nap ugyanabban az időpontban). Ez 1 havi adag, ha jobban érzed magad, akkor érdemes ezt majd napi 2 szemre emelni. Igy már elég drága, de ebayen be lehet szerezni sokkal olcsóbban (ha eljutsz idáig, akkor irjál, és segitethetek ebben).

Előzmény: Törölt nick (4479)