Törölt nick Creative Commons License 2018.02.19 0 1 4478

Van itt egy kis képzavar, mert a Frontin/xanax NEM antidepi, hanem feszültségoldó. Pont hogy az orbáncfű az antidepresszáns, mégpedig középerős MAOI típusú. Emellett sajnos enziminduktor is, ami azt jelenti, hogy befolyásolhatja egyes gyógyszerek hatását, azáltal, hogy felgyorsitja azok lebontását.

 

Frontin esetében annyi történhet, hogy elvonási tünetek jelentkezhetnek (gyorsabban ürül, mint ahogy megszoktad). Nálam nem volt semmi ilyesmi, pont hogy az orbáncfű segitett elhagyni a Frontint. Ezt mondta az orvos is, kezdjem el szedni mellette, és meglátjuk.

 

Viszont a teát cseréld le kapszulára, abban van meg a szükséges hatóanyag. Remotiv Extra, 500mg-os. Sajnos elég drága, de ebayen keresztül Németországból vagy Angliából negyedáron be lehet szerezni magától a gyártótól. És minden nap kell szedni, a tényleges hatás kb. 3hét múlva alakul ki. 500mg-al lehet inditani, az ideális azonban a napi 1000mg (remotivból 2 tabletta).

 

FOGAMZÁSGÁTLÓ MELLETT TILOS SZEDNI!!! És az orbáncfű nem játék, nem citromfű, meg komló és egyebek. Mellékhatások lehetnek, gyakorlatilag teljesen egyenértékű a szintetikus antidepikkel.

Előzmény: Törölt nick (4477)