BadArcher1st Creative Commons License 2018.02.19 0 0 96

Elnézést kell kérnem, mivel időközben ellátogattam a MSLE honlapjára, és a feltételek valóban le vannak írva, tehát én tévedtem, a feltételek nem "titkosak", csak össze kell rakni a darabkákat. Természetesen korábbi hozzászólásomat nem törlöm, tévedésem nyomát nem lenne korrekt meg nem történtté tenni. 

 

Tehát a feltétel amire gondoltam:"Edzéseket jelenleg rendszerint szombatonként tartunk a szerencsi lőtéren. Az aktuális edzés alkalmak megtalálhatóak a honlap esemény naptárában. Az edzések nyilvánosak, azonban előzetes bejelentkezés szükséges telefonon az adott héten péntekig! Az élménylövészeti csomagok árai megtalálhatóak honlapunk élménylövészet menüpontjában."

 

Ami számomra nem volt egyértelmű, hogy az edzéseket és az élménylövészetet egy kalap alá veszik, márpedig  szerintem a kettő nem fedi egymást. Továbbá nekem azt mondták (azon a bizonyos privát beszélgetésen), hogy legalább  három "edzésen" (élménylövészeten) kell részt vennem, hogy tag lehessek. Az árak - e tekintetben pedig elég húzósak, de valamiből az egyesületet is fenn kell tartani, szóval megértem.  Ezek azok a feltételek tehát amik számomra nem vállalhatóak, azaz szerintem az edzés nem egyenlő az élménylövészettel, és így az árakat soknak tartom.  Ezért kerestem másik egyletet. Továbbá annyi kritikát még had írjak le, hogy az "edést" csak úgy lezavarták, különösen amikor második alkalommal voltam, mivel voltak mások akik gyakorolni jöttek, a gond csak az volt, hogy rajtam kívül senki sem lőtt,  csak álltak és figyeltek, pedig lőállás jutott volna mindenkinek.  Az volt az érzésem, hogy siettetek, így  a teljes csomagot csupán eldurrogtattam. Ezt az alkalmat konkrétan kidobott pénznek tartottam.  Tudom, hogy ez egy  költséges sport, és "ha nem tudom megfizetni akkor álljak tovább" témába ha kérhetem most ne menjünk bele. Tehát ez volt a nagy "titok" amiben valóban tévedtem- de a fenti kritikát fenntartom, és szerintem ez érthető is - bocsánatot kérek, és ha gondolod tolmácsold az illetékesek felé is. Azt viszont szintén fenntartom, hogy írtam nektek, arról pedig nem tehetek, hogy minden bizonnyal technikai okokból a levelem nem érkezett meg, bár igaz az is , hogy nem péntek este, vagy inkább éjjel kellett volna írnom. Ezzel a kiegészítéssel úgy vélem az ügyet most már tényleg békében lezárhatjuk. 

 

Előzmény: robertó69 (94)