vollantér Creative Commons License 2018.02.18 0 0 83982

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat. 

Igen a falon lévő hungarocellről van szó, ami 12cm-t vesz el a telkéből. Leszedni nem akarjuk, nem azért lett megcsinálva. Nem beszélve arról, hogy a fűtésszámlát is rendesen megdobná.

Atomháborút azért nem akarunk kirobbantani. Hozzányúlni szerintem nem merne magától, mert annál jobban fosik apámtól.  

Papír van a régi tulajjal az meg is van. Az egyik örökössel beszéltem ma, mert jóban maradtunk és mondta, hogy ha kell eljön bíróságra is tanúskodni. 

Igazából, ha tényleg bíróságra kerül az ügy és csak annyi lehet a szüleim számára a negatív kifejlet, hogy ki kell fizetni az elbirtokolt rész értékét, akkor nagy gond nincs. 

Az szerintetek jó megoldás lenne, ha szüleim írnának egy ajánlott levelet a muksónak, hogy ennyit ajánlanak az "elbirtokolt" részért? Ezzel gyakorlatilag bevédve magukat, hogy bizonyíthatóan megpróbáltak megegyezni, ha netán bíróságra vinné a hülyéje az ügyet.

 

A szomszéd tényleg egy igazi idióta és ráadásul szemét is. Mikor odaköltöztek azzal indítottak, hogy a faszi nekitolatott a kertkapunak, ami eltört. Apámat kérdezte meg, hogy nem tud e valakit, aki meg tudja csinálni. Apám mondta, hogy segít megcsinálni nem nagy kunszt, mikor végeztek a kedves úriember azt sem kérdezte meg, hogy tartozik e valamivel. Aztán megtudta, hogy apám kőfaragó. Megkérte, hogy a kerítésre csináljon neki fedköveket. Mondta neki, hogy rendben válassza ki milyet szeretne és mond rá neki egy árat. Ezen sértődött meg, hogy pénzért akarta megcsinálni, pedig azt sem tudta még mennyi lenne. 

Előzmény: Törölt nick (83981)